Friday, September 16, 2011

Meriah2 Raya ITU

Menjelang pertengahan Syawal 1432, jamuan Raya diadakan di pejabat Madre. Turut hadir tetamu terhormat  TKP Dato' Dr. Ibrahim Che' Embong atau lebih dikenali dengan gelaran Dato' ICE serta Pengarah BLPK Dr. Rossini Alias.
Madre tak nak cerita pasal sambutan raya  yang biasa2 meriahnya tu tapi satu hal yang sangat menarik dan membuat Madre sangat2 terharu macam nak menitiskan airmata  ialah tentang duit raya (angpau) yang Madre dapat. Pertama kali dalam sejarah Madre berkhidmat dalam jabatan ini setelah hampir 30 tahun, belum pernah sekali pun menerima duit raya dari seorang ketua. Tapi tahun ini dengan tak disangka2 boss hulurkan sampul ketika Madre dan beberapa orang teman sedang bertugas di pejabat. Macam tak percaya pula....

Alhamdulillah, terima kasih boss. Semoga Allah tambahkan lagi rezeki.ameen.



lawa tongkat boss itu, kalau beri pada si baju biru tu  sebiji macam S.Jibeng, haha

Dato' ICE pun smart semacang gitew, macam nak gi  menikah


Juadah yang menyelerakan tapi Madre tak sempat jamah, kesian....rezeki mata aje



Pengarah BLPK Dr Rossini (awet muda) nampakkkkk....

Puan Ramlah Tauke JUARA Nursery

bersungguh2 sembang pasal lanskap dan khasiat herba tanaman sendiri


tu dier....boss cuma senyum2 kambing dengar pakar2 herba bergebang, caiyok!!


2 comments:

Amalina Sulaiman said...

kite nak uwet raye ugaakkk!!! hehehehehe

Madre Amor said...

ek elehhh...tu ari kan dr. Farrah dah bagi RM50.00..chewwahhh...belanja kepci lg..cedapp!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...