Monday, May 6, 2013

Fenomena Kemenangan Yang Tidak Bermarwah

Memang sedih tak terperi bila hal ini berlaku dalam negara sendiri ( Klik)


Kami bukan tidak boleh terima BN menang . Tapi cuba tuan/puan nilai sendiri faktor dibawah :-

a) Begitu banyak kes pengundi hantu yang berjaya dibongkar.
b) Dakwat kekal yang dijanjikan langsung TIDAK KEKAL! Padahal berjuta2 habis untuk beli.
c) Keputusan hanya diumum jam 1 pagi iaitu paling lambat dalam sejarah Malaysia!
d) Setelah DSAI umum PR menang banyak negeri, serta merta banyak pusat kiraan tiba2 blackout dan secara tiba2 undi BN naik mendadak.
e) Berjaya dibongkar apabila 3 peti undi disorok di parlimen Putrajaya.
f) Pada pukul 11pm masih ada peti undi cuba dibawa masuk ke tempat pengundian padahal pusat mengundi ditutup pada pkul 5pm. Adakah tempoh 3 jam tidak cukup untuk proses kira undi di buat.
g) Negeri Perlis, Terengganu, Perak dan Negeri Sembilan semua BN menang majoriti mudah. Untuk pengetahuan, negeri2 tersebut antara diumum DSAI telah dimenangi PR dan negeri2 tersebutlah yang tiba2 mengalami blackout!!
i) Ada pengundi hantu berjaya ditangkap kerana berjaya mengundi 2 kali
j) Kertas undi yang dibawa dari luar oleh petugas SPR!! berjaya di tangkap sedangkan adalah mustahil kertas undi boleh berada diluar dan ia satu kesalahan yang besar!

#Jadi tuan/puan nilailah sendiri apa yang terjadi pada PRU kali ni. Kalau faktor2 diatas tidak berlaku, kita sama sekali tidak akan bantah keputusan PRU kali ini.

Semoga kita jangan berhenti untuk menegakkan kebenaran dan menjatuhkan penipuan!! Perjuangan era anak muda baru bermula.. LAWAN TETAP LAWAN!! TAKBIR!!!No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...